Kuih Batang Buruk Sabah

yanmie 41

Salam, sebelum balik kampung hari tu saya sibuk menyiapkan Kuih Batang Buruk Sabah, favourite my Mak mertua gak ni, dia suka sangat makan Kuih Batang Buruk Sabah ni, tiap kali raya mesti wajib saya buat untuk dia, kali ni buat Kuih Batang Buruk Sabah ni untuk kenduri kahwin adik ipar, layan gambar jelah […]

Pasaraya Cowboy memang best!

yanmie 49

Salam semua, maaflah yea seharian tak de masa nak online, kalau online pun setakat on lappy then tak duduk pun depan lappy sebabnya sangat sibuk dengan tempahan kuih batang buruk sabah, maaf jugak sebabnya tak open order kat sini, bukan apa takut tak terbuat nanti, sebabnya tempahan yang ada sekarang […]

Subscribe US Now