Terima Kasih Na O Mei

Salam semua, entry nie pagi tadi lagi Yan nak publish tapi asyik tertangguh je sebabnya sibuk duk ikut perkembangan hal blogger memplagiat entry Khai…hehee boleh baca juga thread yang Kakjie create kat SINI

oklah dah-dah Yan nak hapdate cerita hari ini pasal keywords Na O Mei yang singgah ke blog Yan. boleh tahan jugak trafik dari keywords Na O Mei nie, memang tiap2 hari ada je keywords nie masuk…cekidaut…

Continue reading “Terima Kasih Na O Mei”

TweetDeck Aplikasi Desktop All In One untuk Social Networking

Salam semua, pagi nie ada benda baru yang Yan nak kongsikan disini pasal Tweetdeck. Tentu dah ramai yang tahu pasal fungsi Tweetdeck nie, tapi tidak bagi Yan….hehehe Yan baru tau pagi tadi itupun setelah membaca mesej kakjie yang dia hantar melalui tweetdeck (sebab tgk mesej kakjie dihantar melalui tweetdeck), hati rasa ingin mengklik link tweetdeck tersebut. psstt!! ketinggalan betul Yan nie kan…hahaha

Continue reading “TweetDeck Aplikasi Desktop All In One untuk Social Networking”