Jangan dengki atas usaha orang lain

Salam semua, pagi nie buka twitter dan tengok mention dari Sifu Kulanzsalleh, alahai kesian kat dia tau, difahamkan blog beliau tidak dapat diakses dari semalam sehinggalah pagi ini (8.14am), ada individu yang telah meng-inject vulnerable script kedalam blog beliau.

twitter

Sabar Lan, Ujian adalah sebahagian daripada hidup kita.

Dan kemungkinan juga ada unsur-unsur dengki, orang takkan buat benda-benda macam nie kalau tak dengki, oh janganlah pulak blog ini dijadikan sasaran, harap maklum yea, blog ini tidak ada apa yang istimewanya, so tak perlu nak mendengki. kita buat hal sendiri sudah ye..okies?

Continue reading “Jangan dengki atas usaha orang lain”

Template wordpress yang menarik macam yanmieonline

Salam semua, bosan sangat hari nie sebabnya tak berhenti-henti batuk, dah ler sakit tekak teramat sangat..huhu, dah bosan-bosan nie apa lagi duk perhati keywords yang masuk ke blog nie ajelah, kali nie Yan tengok dari google analytics, malas pulak nak selak dari clicky. dan Yan tertarik dengan keywords bawah nie, tak sangka ye ada yang admire dengan themes blog Yan nie…ehehe 🙂

keywords heee….perasan jap ada yang google Yan pnya template 🙂

Continue reading “Template wordpress yang menarik macam yanmieonline”

Menjawab TAG dari Bro Kulanz

Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan…

1. Siapakah diri anda di rumah?
– ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles*

2. Siapakah diri anda disamping rakan?
– Seorang yang sangat baik hati dan peramah..ekeke…see perasan sudah!

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Tak yah banyak, dapat yang satu nie pun dh cukup, Nak baby girl…huhu~~ payah betul nak dapat, hahaha puas dah bekerja keras..opss!!

4. Siapakah nama pasangan anda?

Mohamad Suhelmi atau nama glemer Mie

5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.

Ya Rabbi 5 aje ke?? ada banyak nie…hehee, ok paling best bila hubby suka bagi kejutan contohnya jalan-jalan kat Mall tetiba ajak masuk kedai handphone, kedai komputer, kedai emas, kedai baju-baju dan cakap kat Yan ” Pilihlah nak yang mana…hehehe* korang sila jeles ok!, my hubby tak kedekut orangnya. Yang best duduk rumah jaga anak-anak pun boleh dapat gaji, dah tu gaji sama macam Yan keje kat opis dulu..hahaha. Dah-dah, kang ada yang jeles pulak baca pasal en.hubby Yan nie…kikikiki *terlebey sudah*.

Continue reading “Menjawab TAG dari Bro Kulanz”