Jangan dengki atas usaha orang lain

yanmie 24

Salam semua, pagi nie buka twitter dan tengok mention dari Sifu Kulanzsalleh, alahai kesian kat dia tau, difahamkan blog beliau tidak dapat diakses dari semalam sehinggalah pagi ini (8.14am), ada individu yang telah meng-inject vulnerable script kedalam blog beliau. Sabar Lan,¬†Ujian adalah sebahagian daripada hidup kita. Dan kemungkinan juga ada […]

Template wordpress yang menarik macam yanmieonline

yanmie 61

Salam semua, bosan sangat hari nie sebabnya tak berhenti-henti batuk, dah ler sakit tekak teramat sangat..huhu, dah bosan-bosan nie apa lagi duk perhati keywords yang masuk ke blog nie ajelah, kali nie Yan tengok dari google analytics, malas pulak nak selak dari clicky. dan Yan tertarik dengan keywords bawah nie, […]

Menjawab TAG dari Bro Kulanz

yanmie 27

Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan… 1. Siapakah diri anda di rumah? – ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles* 2. […]

Subscribe US Now