Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah entry Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya…ehehe, glemer betul lembu nie sehinggakan pernah jugak orang cari Cara-cara simpan lembu, takut di curik kot…ehehe

kikiki agak-agak memang ada ke orang makan tahik lembu yea?? sapalah tu, dah takde makanan lain ke nak di makan…huhuhu

Yang nie pulak memang betul kurang ajar lah tu tak puasa sampai nak google…ehehe sib baik Yan masih berpuasa penuh..opps!! keh3

Continue reading “Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa”