OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud

Salam semua, semalam layan bola piala dunia dengan geng-geng kat twitter, seronok seh! ada yang berangan pergi tengok kat sana pun ada..ehehe siapakah dia?? dan sebelum tu layan Janji Kekasih drama baru slot zehra di TV3, memang best! rasa macam boleh lawan drama Nur Kasih je 🙂

Lagu tema aka OST Janji Kekasih nie pun memang best, lagu dari Afgan yang bertajuk Padamu Ku Bersujud. Lagu nie macam dah biasa dengar cuma tajuk lagu je tak familiar…ehehe

Ok Jom nyanyi sama-saya yea 🙂

Continue reading “OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud”