Dapat Laptop Dell Inspiron dari En.Hubby

Salam semua, ok dah cool sikit dari Sakit hati dengan Operator TM!, now nak cerita pasal semalam Yan dapat Laptop baru dari en.hubby…ehehe, petang semalam en.hubby ajak pergi Plaza Alam Central Shah Alam, rupanya nak belikan laptop baru, sukenyee rasa hati bila yang tersayang belikan laptop baru, nak-nak pulak brand dell yang dah lama di idam-idamkan, thanks dear 🙂

Memula en.hubby cakap pilihlah nak yang mana, budget 2K, so tu dia amik yang ngam-ngam 2 K…hahhahaa sebab kalau lebih dari 2K kena tambah sendiri…keh3. Specnya pun puas hati, boleh simpan grafik banyak-banyak, tak macam laptop acer sebelum nie….*wah2 terus pandang rendah kat lappy lama..haha teruk betul!*

Continue reading “Dapat Laptop Dell Inspiron dari En.Hubby”