Jangan kedekut untuk memberi backlink

Salam semua, terlebih dahulu terima kasih Yan ucapkan pada rakan-rakan yang sudi memberikan backlink kepada blog ini, sejak akhir-akhir ini banyak sungguh backlink yang Yan terima dari mereka, sharing is caring kan. Sebenarnya entry ini dah lama jugak rasanya nak publish tapi asyik tertangguh, maklumlah ku bukannya jenis reti nak ngarang-ngarang entry yang berbentuk macam nie, tapi takpe ku teruskan jugak, nie versi Yanmie okeh 🙂

backlink

Kredit gambar bhkit.com

Sebenarnya korang tak rugi pun kalau kita saling membantu dalam memberikan linkback kepada blog tertentu, tapi biarlah linkback yang diberikan tu berhemah sikit, maksud Yan jangan letak link dalam perkataan “SINI” seeloknya tuliskan tajuk entry atau apa-apa tajuk untuk entry link tersebut, barulah sedap mata tuan yang di backlink kan tadi memandangnya *sekadar pendapat* dalam pada tu barulah jugak sedikit sebanyak dapat menarik minat orang untuk membacanya.

Continue reading “Jangan kedekut untuk memberi backlink”