MotoGP Sepang 2016

Assalam, hahhaa aduhh basi dah kot cerita ni baru ada kerajinan nak entry, layankan jelah hehee. Wah lama gila daku tak jejak kaki kat Sepang tu sejak ada baby kecik ni ahahaha, last pegi sana MotoGP 4 tahun lalu, kesian kan? tu pun kena duduk dalam surau sebab Irfan time tu belum sampai setahun, dia takut dengan bunyi bising HAHAHHA, sabar jeler.

motogp sepang 2016

Lepas dari tu memang takde dahlah pergi motoGP sepang tu, pergi pun ada lah 1-2x kot untuk Saturday Night Fever huahua, dan selalu kalau pegi pun anak-anak dengan pak dorang je, daku tinggal kat rumah dengan baby hehee, lagipun ada baby ni jadi malas nak ikut, kang duduk dalam surau lagi, tapi kali ni en.laki beli tiket lebih, bawa kita sekali hehee, bawa juga baby ni, abistu takkan nak tinggal kan, plus baby Haiqal ni memang minat oooo dia dengan race ni, kalau buka tv kemain lagi terujanya, semua anak pun macam tu punya minat sama dengan bapak dorang.

Continue reading “MotoGP Sepang 2016”

Layan MotoGP Sepang 2010

Salam semua, semalam kami sekeluarga pergi ke litar sepang untuk menyaksikan perlumbaan MotoGP 2010, seperti biasa memang best sangat-sangat, macam-macam ragam orang, kali nie sangat enjoy sebabnya Rossi winner…ehehe, ramai yang seronok sangat! sorak sana-sini memang sengit betul. Jom layan gambar ye, nak cerita panjang sangat, biarlah gambar-gambar nie yang menceritakan situasi semalam semasa berada di Litar Sepang…cewah!!

tiket motogpSampai-sampai kat sana, tudia punyalah susah nak cari parking, berjalan kaki dekat 2km jugak, sila percaya sampaikan kasut yang Yan pakai tu boleh terputus..wakaka sib baik dalam keta ada kasut spare, kalau tidak harus berkaki ayam je…kah3, tiket atas tu untuk kami bertiga…oh ye semalam jugak bawa sekali adik lelaki Yan, tu pasal ada 3 tiket…ehehe kami duduk kat main grandstand, harga tiket dah naik wooo, tahun lepas tak silap rm80 je, tahun nie rm 102.00 untuk 1 tiket, hem takpelah bukan selalu nak layan, minat punya pasal ok je 😛

Continue reading “Layan MotoGP Sepang 2010”

Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia

Salam semua, entry ini adalah entry tertangguh, sepatutnya publish semalam tetapi disebabkan kesibukan melanda semalam, so pagi nie baru dapat publish. Ahad baru nie kami ke Litar Sepang untuk menyaksikan Perlumbaan Super GT International Series Malaysia, sebelum nie ada jugak bawa anak-anak layan MotoGP.

Sebelum tu kami singgah dahulu ke Puchong untuk menghadiri majlis perkahwinan adik kawan en.hubby, time nie ayu uuu pakai baju kurung..haha tapi saje tak mo snap gambar, best pulak sebab dah lama sangat tak pakai baju kurung…ehehe

Continue reading “Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia”

Jom Ke Sepang tengok F1

Salam semua, Wah hari nie mesti ramai yang berpusu-pusu pergi tengok Perlumbaan kereta F1 di Litar Sepang kan?? Kali nie Yan dan family tak pergi pun tengok, tiket mahal seh! kalau tiket setakat tiket MotoGp, GTJapan, Sprint Test dan yang sewaktu dengannya mampulah nak beli, maklumlah kalau pergi tengok race kat Sepang tu mesti nak duduk kat Main Grandstand baru puas hati, so F1 nie memang tak mampu nak beli tiket ribu riban untuk duduk kat Main Grandstand tu, jadiknya nak selesa sangat tengok depan TV kat rumah sambil makan cikedis…hahaha, memang takde aktiviti hari nie. Layan F1 kat Astro je *Ra rabbi ini pun dan best sangat!*.

Sekadar Hiasan, Gambar Aiman masa kami pergi tengok MotoGP kat sepang di apit oleh gadis litar, auuww gambar harus sensor untuk menjaga kesucian blog ini..ekekeke

Continue reading “Jom Ke Sepang tengok F1”