Blog terkena serangan Virus Trojan

Salam semua, dah lunch ke? hari nie Yan rajin kasik berasap dapur pepagi buta dah buat Nasik Kuning Sabah versi Yanmie, nak rasa?? meh datang umah…ehehe, ok2 bukan nak cerita pasal nasik kuning tu, nak cerita pasal website kena serangan Virus Trojan.

Hari nie misi Yan nak buat kunjugan balas dan komen kat blog-blog yang meninggalkan jejak kat blog Yan, entah sampai kat blog Imran tetiba keluar mesej dari Kaspersky yang mengatakan blog lizarazak ada Virus Trojan, so lepas drop komen terus cepat-cepat closed, maaf yea Imran tak dapat nak komen entry yang lain sebab lappy jadi heng.

Lepastu tiba pulak Yan blogwalking ke blog Eiyda salah seorang peminat tegar..ekeke..tegar ke? pun sama keluar juga mesej dari Kaspersky pasal blog lizarazak ada Virus Trojan. hem…tak puas hati Yan terus buka blog Lizarazak dan buka, sekali tu memang betul blog dia kena attack dengan Virus Trojan. Tengok gambar Bawah yea :-

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang indah 🙂

Continue reading “Blog terkena serangan Virus Trojan”