Logitech Mouse Wireless

Salam semua, eh baru nie kan Yan komplen kat twitter kata mouse rosak, now mouse dah ada tau, dah beli baru dah, siap wireless gitu, gila jakun betul masa pertama kali guna dan pegang mouse wireless nie, HAHAHAHA, sebab sebelum ini guna Optical Mouse tu je.

logitech mouse

Aci tak 3 lappy tapi mousenya 1 je, hehhee so siapa cepat dialah yang dapat guna mouse tu, selalunya Yan lah yang konker mouse tu, tak teringin pulak nak beli mouse lain, guna yang 1 tu je…siapa lambat online sendiri mau ingat arr, jangan nak gaduh-gaduh nak mouse…HAHAHHA

Continue reading “Logitech Mouse Wireless”