Menginap di Kinta Riverfront Hotel & Apartment Ipoh Perak

Assalam, ni cerita cuti sekolah sebelum ni hehee, kami berkesempatan bawa anak-anak bercuti di Lost World Of Tambun, Ipoh Perak. Untuk penginapan hakak search di booking.com and kami Menginap di Kinta Riverfront Hotel & Apartment Ipoh Perak. 1st time bercuti di Perak, selalunya perak ni jadi tempat rehat dan makan kalau nak balik kampung di Kedah hehee

So this time kami bercuti disana, banyak juga tempat menarik ni di Perak ye, tapi tak sempatlah nak pergi semuanya, kami fokus nak ke Lost World Of Tambun aje hahaha. Sebelum ni pun dah pernah juga sampai Tambun, kami hantar anak ke Kem Tahfiz Ustaz Kazim Elias. Tapi takde jalan mana pun, lepas hantar pastu baliklah, time tu kami menginap di The Haven. nanti hakak citer pasal The Haven ni ye hihihi

Continue reading “Menginap di Kinta Riverfront Hotel & Apartment Ipoh Perak”

Seronoknya Bercuti Di Lost World Of Tambun

Cuti sekolah baru-baru ni kami ambil sedikit masa yang terluang untuk bawa anak-anak pergi Bercuti Di Lost World Of Tambun, seronok jugalah sebab jauh dari rumah kan, ikutkan kalau tak jadi ke sini, kami ke Sunway Lagoon aje yang dekatnya cuma 15 minit lebih kurang dari rumah hehee, tapi dekat-dekat ni cam tak syok pula hahaha

Macam biasa hakak yang uruskan hal-hal penginapan, dan seperti biasa juga akan tempah online sahaja melaui laman web Agoda / Booking, 2 website tu hakak suka sebab user friendly. Kami menginap di Kinta Riverfront Hotel and Suite, oklah puas hati, suite yang cantik dan bersih, menghadap sungai, waktu malamnya ada pokok-pokok lampu macam kat Icity.

Continue reading “Seronoknya Bercuti Di Lost World Of Tambun”