Pagi yang di nanti sudah tiba – Test JPJ

Salam semua, maaf blog ini tidak berupdate sehari iaitu pada semalam ini kerana kesihatan tidak berapa nak ok plus pergi Belajar Memandu tetiap hari memang meletihkan di bulan puasa nie. *ewah ada je alasan* 🙂

Pagi nie adalah pagi yang di nanti-nantikan sebabnya pagi nie Yan ada test kereta dengan JPJ, mudahan ler lulus! nebes pun ada nie 🙂

Kalau ada berita gembira nanti Yan entry yea, kalau takde tu maka tak lulus lah tu..ehehe, tapi harap2 luluslah kan 🙂

Ahad lepas buat test percubaan memang pass dan harap-harap test jgn JPJ nie sama macam test percubaan ahad lepas, bukan apa takut kecut perut je duduk sebelah JPJ..haha..adoiyaii

Continue reading “Pagi yang di nanti sudah tiba – Test JPJ”