Macarons lagi, siapa nak resepi?

Salam semua, yeehhaa baru kejap tadi dapat delivery Macarons dari Kak Nomie (Piqa Bakery) yang di order dari Milkadeal, Yan order 2 box, memang boleh tahan jugak Macarons dari Kak Nomie nie, Yan dapat 5 perasa kalau tak silap, sedap!!, tak silap kat blog Kak Nomie ada ajar cara buat Macarons nie, tak pun google je Resepi Macaros. Macam Yan nie semua nak senang, order je, kalau buat pun belum tentu jadi..nngee~~

macarons

tak cukup pulak rasanya, kena order lagi nie, sebelum nie pernah makan Macarons dari Cikmin.com pun sedap jugak. lepas nie tak tau nak rasa macarons kat mana lagi..ehehe, ada cadangan??

Continue reading “Macarons lagi, siapa nak resepi?”