Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri

Salam, semalam ada meeting dengan blogger hebat kat PJ, sebelum pergi tu saya dah tanya dahulu person incharge (Kawan blogger juga) kalau boleh bawa anak pergi meeting hehee, maklumlah saya suri rumah so sudah semestinya saya kena sentiasa bersama dengan anak, tidak lengkap rasanya hidup kalau anak tidak dibawa bersama, atleast seorang mesti ikut heeee.

blogger meeting

Dan Alhamdulillah boleh bawa anak, saya percaya walaupun kadang-kadang anak-anak ni buat perangai but saya ok je sebab diorang masih under control kikiki, macam semalam Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri, tengok je gambar bawah ni.

Continue reading “Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri”