Kuih Seri Muka – Sedap!

Baru nie balik kampung en.hubby kat Jengka, Pahang, Mak mertua buatkan untuk kami kuih seri muka, memang sedap, makan pun makin berseri je muka hehehe *tipu je*

seri muka

Alamak Seri Muka ke Seri Kaya yea?, ke sama je?

Okeh resepi dah minta kat mak, hari tu ada juga tolong-tolong mak sediakan bahan-bahan untuk kuih seri muka nie, insyaallah ada kelapangan nak cuba buat pulak versi saya, 1st try nie nanti, hope menjadi hehe.

– Sedap!, makasih mak (kita tahu mak baca blog nie ^____^)

Seks dengan Mak Mertua

Salam semua, aiyoooo tajuk entry nie betul okeh! tapi di tegaskan di sini bahawa tidak ada adegan seks dengan mak mertua kat blog nie, siapalah yang lahanat sangat tu sampai nak buat seks dengan mak mertua, hem…sampaikan pulak ada yang sibuk-sibuk nak search keywords tu, wei sudah-sudahlah tu…ekekeke

seks dengan mak mertua

cari benda lain lagi bagus lah wei…cari pasal cicak tokek ke, boleh gak jual cicak tu buat modal meniaga…tak pun masuk contest untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!! lagi baguslah, boleh dapat laptop free je, puas hati boleh bertenet sampai lebam…ehehe.

Nota Yanmie : Penatnya nak upload gambar ‘sedap’ masa pergi KLIMS semalam, ada banyak!

Mak mertua kata agar aku mudah bersalin nanti, wah! apakah?

Salam semua, wah tajuk entry bukan main gempak lagi tu, hahaha. Sila percaya ayat atas tu adalah statement yang keluar dari mulut Mak Mertua Tercinta 🙂 Apakah dia inginkan cucu lagi?? hehehe

Ok berbalik pada tajuk entry, Mak mertua ada belikan Yan Bunga Kering dari Mekah, katanya nanti dah nak bersalin boleh minum air rebusan bunga kering tu, hem…tapi macam tak lalu pulak, tengok gambar bawah 🙂

See, inilah dia Bunga Kering tersebut, hem rasa macam takleh masuk tekak aje, hahhaa adoii camne nie?? nak telan ke tak ek nanti??

Continue reading “Mak mertua kata agar aku mudah bersalin nanti, wah! apakah?”