Berapa Kali Sehari Kita Perlu Cuci Muka?

yanmie 33

Assalam, lama dah nak share bab ni tapi asyiklah busykan, ni ada masa sikit hakak share lah untuk readers blog ni, manalah tahu ada lagi yang tak tahu Berapa Kali Sehari Kita Perlu Cuci Muka?, serius hakak memang daif bab ni hahaha, sebelum ni main hentam je, rimas-rimas dengan muka je […]

Wanita Dan Kecantikan Berpisah Tiada

yanmie 9

Assalam, tajuk ewahhh Wanita Dan Kecantikan Berpisah Tiada hahaha, betullah tak tipu, cepat ngaku!!, wanita mana yang tak sukakan kecantikan, semua suka. kalau tak suka tu tak tahulah kan -..-“, but atleast mesti ada lipstick sebatang walaupun tak gemar berhias muka kan?? kannn?? Hakak suka berhias serius cakap, tapi cantik tu […]

Subscribe US Now