Terima kasih TMpoint cawangan Klang

Salam semua, pagi nie mood sangat happy! masalah line telefon dan streamyx dah pun pulih seperti sediakala. hampir 2 minggu jugak aduan berkenaan talian telefon dan streamyx tidak ada maklum balas dari pihak TM, malah tidak ada seorang pun dari Pihak TM yang memaklumkan apa-apa perkembangan tentang permasalahan ini, seolah-olah aduan ini dianak tirikan. Apa pun Yan masih kesal dengan TM dan kenapa Yan kesal?? Baca kat SINI yea…

Dan berkat menghadap Manager TMpoint cawangan Klang, masalah ini dapat di selesaikan, alkisah masa hari isnin baru nie en.hubby tak kerja dan kami mengambil peluang tersebut untuk ke TMpoint cawangan Klang. Ambik nombor macam biasa, tak lama menunggu tiba giliran Yan, cerita punya cerita dengan staff TMpoint kat kaunter tu, dia pun terkejut sebab aduan nie dah lama sangat dan masih tidak selesai lagi. Staff TM tu pun call bahagian yang handle masalah tersebut. Macam biasalah, line TM sangatlah bizi, pas sana sini…

Continue reading “Terima kasih TMpoint cawangan Klang”

Kesal dengan TM

Salam semua apa khabar? aiyooo takde mood lah nak blogging sebabnya guna broadband celcom kat rumah nie dapat 3G aje, tak tahulah bila nak setel masalah dengan TM nie.

Di maklumkan TM kecurian kabel di kawasan rumah nie so sebab tulah line takde, dan apa yang Yan kesalkan dimana sebelum nie 2nd level TM cakap masalah wiring kat rumah yang problem, diorang suruh buat wiring baru. then kami buat wiring baru…dah duit pulak tu yang keluar kan? tapi rupanya masalah kecurian kabel..

Sangat tak puas hati bila staff TM men sembarang cakap je ada masalah dengan wiring kat rumah!! sakit hati masih terasa…huhu!! saje nak nyusahkan orang!

Harap2 masalah nie dapat lah disetelkan dengan secepat yang mungkin…dah malas nak call TM, asyik2 customer yang kena follow up, diorang tak ada pun call informkan apa-apa…tu sangat kesal dengan TM! biasanya diorang akan call inform, tapi nie habuk pun taraakkkk….huhuhu

Nota Yanmie : Pencurik kabel nie pun satulah!! saje nak menyusahkan orang lain…

Susahnya kalau cakap tak serupa bikin

Salam semua selamat berhujung minggu, sekadar ingin meluahkan rasa hati..huhu, geram ya amat dengan TM, cakap tak serupa bikin betul, minggu lepas ada call buat aduan pasal telefon rumah tak boleh digunakan dan macam tu jugak dengan streamyx tak boleh nak guna, line tak ada. tapi bila call dari handphone ada aje ringging tone tapi telefon tak berfungsi.

Minggu lepas lagi ada call TM maklumkan pasal hal nie, dan adalah jugak staff TM call kata cek kat luar dulu, then lepas tu habis macam tu aje, tak de pulak diorang follow up macam biasa tanya telefon dah boleh guna ke tak, streamyx dah boleh guna ke tak?

Continue reading “Susahnya kalau cakap tak serupa bikin”