Sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10

Salam semua, syukur hari nie kesihatan dan semakin pulih, demam dah takde cuma ada selesma sikit dan batuk aje, lelain ok, so memandangkan kesihatan pun dah ok makanya Yan rajin nak upload video untuk korang, video sesi unboxing #maxis10 bersama en.hubby tercinta, makasih sayang tolong rekodkan…ehehe *en.hubby sangat sporting :)*

layan jom Video sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10 bawah nie…kikikiki.

Amacam teruja tak tengok phone tu?, serius 1st impression memang sangat mengujakan, tu tak belek habis lagi, memang bestlah phone Android nie, jatuh hati terus….serius tak tipu!!, so nantikan review yang lebih serius selepas ini mengenai Smartphones aka telefon cerdik ini.

Continue reading “Sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10”

Bersama Reviewers #maxis10 HTC Desize Z

Salam semua, semalam kami seramai 7 orang antara 10 yang lain berkumpul di menara maxis tingkat lapan untuk mengambil smartphones HTC Desire Z dari @aprilyim dan @fiona untuk misi review kami selama 2 minggu, teruja sangat seh! tak pernah pegang handphone secanggih ini, seronok dapat berjumpa diorang semua dan terima kasih kepada @maxiscomms kerana memberikan peluang ini kepada kami, dan terima kasih jugak buat April dan Fiona, diorang sangat best!!

maxis desire z

Kredit gambar kepada Noktahhitam.com, berdiri kiri, @rodgerMY, @Roslan_Nazri, @joshuatly, @heymijie dan @yanmie *akulah tu*. depan tengah squat, @noktahhitam dan @zzuhry

Continue reading “Bersama Reviewers #maxis10 HTC Desize Z”

I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang 🙂

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

Continue reading “I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z”