Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis

Salam semua, siang tadi pergi ke Pavillion Kuala Lumpur, terima kasih buat Maxis atas jemputan ke Majlis pelancaran Samsung Nexus S. 1st join event gadget macam nie, best jugak, tumpang seronok tengok kawan-kawan yang lain kerana terpilih sebagai Maxis Reviewers Nexus S. Majlis bermula pukul 10.30 pagi, dihadiri oleh kalangan Media dan Beberapa kalangan blogger. Thanks Maxis kerana menjemput kami.

pelancaran nexus s

Sempat juga jumpa dengan 9 orang blogger yang terpilih sebagai Maxis10 Reviewers bagi review Samsung Nexus S, dan jugak jumpa dengan beberapa orang blogger yang lain antaranya Hatisamronkin aka Nik, Roslan Nazri, Amanz, Andyhowtt, Cikgu Dahlia dan ramai lagi lah weiiii, maaf tak ingat url blog korang.

Continue reading “Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis”

Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

Continue reading “Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai”

HTC Desire Z kini milikku – Terima kasih #Maxis10

Salam semua, syukur alhamdulillah akhirnya Smartphones HTC Desire Z kini milikku, seronok sangat tak dapat nak di gambarkan, sebelum tu terima kasih di ucapkan buat maxis kerana memilih Yan antara 10 orang reviewers untuk HTC Desire Z dan seterusnya memberikan smartphones tersebut. hepinyeeee 🙂

congrats

Pengalaman selama 2 minggu bersama sangat mengujakan, alhamdulillah nampaknya kini ku dah boleh bertambah senyum riang memandang HTC Desire z ku ini, ye HTC Desire Z ku secara rasminya jadi milikku…hahhaa thanks sekali lagi buat Maxis, @aprilyim dan @fiona.

Continue reading “HTC Desire Z kini milikku – Terima kasih #Maxis10”

I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang 🙂

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

Continue reading “I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z”