Surprise Birthday Husband Di The Street Kitchen Melaka

Baru-baru ni berkesempatan buat Surprise Birthday Husband Di The Street Kitchen Melaka, alhamdulillah misi buat surprise berjaya walaupun hampir-hampir kantoi hehehe. Kebetulan kami bercuti di Melaka 3 hari 2 malam. Kakak cuba mencari Surprise Planner area Bandar Melaka, alhamdulillah jumpalah 1 Surprise Planner, nasib baiklah ada slot kosong kan, jadi kakak berpakat dengan Surprise Planner tersebut untuk buat Surprise Birthday Husband di The Street Kitchen Melaka, cantik tempatnya, betul-betul menghadap Sungai Melaka.

The Street Kitchen Melaka 3

Yang kelakarnya tu janji dengan surprise planner tu nak pergi Restoran tu dalam pukul 8.30 malam, tapi macam manatah tetiba kami punya timing lari hahaha, siap awal pula ronda-ronda bandar melaka naik beca tu dalam 15 minit je gitu hahaha, anak-anak dah lapar, encik suami dah ajak pi makan, kakak tengok jam time tu baru pukul 8 malam hahahhaa, matilahnakkk!!

Continue reading “Surprise Birthday Husband Di The Street Kitchen Melaka”

Reunion Di Melaka

Salam, semalam seharian berada diluar, dalam keadaan sarat ni larat lagi nak “berjalan jauh” hihi, kami selekuarga ke Melaka, ada Reunion en.hubby, jumpa kawan-kawan masa sekolah rendah kat rumah cikgu diorang, perghhh kagum betul diorang siap boleh ingat lagi sejarah lama, gelak je dengar diorang bersembang hahahahahaa, ok layan~

melaka

Kami gerak dari rumah dalam pukul 7.45 pagi macam tu lah, sampai Ayer Keroh dalam pukul 10.30 macam tu kalau tak silap, berkumpul di laman seri Melaka yang baru je buka pada 1 December yang lalu. Ramai juga family yang datang Reunion ni, kemain happening giler, tu rasanya tak kumpul ramai-ramai lagi diorang, kalau tak mau bertambah riuh rumah cikgu tu kikiki.

Continue reading “Reunion Di Melaka”