Jom berTweet-tweet dengan kami

Salam semua, hari nie nak cerita pasal Twitter. Sebenarnya Yan dah ada akaun Twitter nie dah lama, tapi baru sejak akhir-akhir ini  Yan aktif bertwitter. Memang best lepak kat sana. Tak caya cuba korang jejakkan kaki tertweet-tweet dengan kami disana..hehehe

Jadinya sekarang memang dah Addicted dengan  bertweet-tweet nie, macam melz kata jom tweet-tweet sampai gila..hahaha. adakah macam nie?? hehehe. So korang jomlah join kami bertweet-tweet, best woo..kalau ada luck boleh dapat kempen dari ChurpChurp, tapi kena register ChurpChurp dulu lah yea.

Thanks jugak buat Anarm sebabnya dan bagi tips kat k.yan pasal ChurpChurp nie, maklumlah K.Yan nie masih banyak benda kena belajar..heheehe…

Pstt!! k.yan tengah berusaha mempraktikkan tips yang Anarm kasik semalam…hahahhaa, dah dapat fulus nanti leh belanja Anarm dan Scromix sekali…ekekeke

Oh ye korang korang kalau sudi addlah Yanmie sekali kat twitter korang…ekeke..promote baik punya…nnggeeee~~~