Makanan Di Hotel GTower

Salam, kan baru ni saya pergi menghadiriĀ Bioinfinity Vibrance Kegel Device Media Event di Hotel GTower, jadi tak lengkap rasanya kalau tak review makanan yang dihidangkan kat majlis tersebut heheee, serius makanan di hotel tersebut tersangatlah sedap.

makanan di hotel dtower kl

Saya bersama KakIna, sampai je di Hotel GTower kami dihidangkan dengan refreshment yang sangat sedap, menu pagi tu ada Satay, Tiramisu, Sandwich, Air Kopi dan Teh, pilih sahaja nak yang mana hikhik. Tu banyak cucuk gak kat pinggan saya sebab PuanBee.com yang berikan layanan pada saya ekekekeke.

Continue reading “Makanan Di Hotel GTower”