Status Nuffnang jadi Ordinary!

Salam semua, hari nie bangun pagi punyelah bersemangat nak buka dashboard nuffnang pasal nak tengok income buffered, tapi ada benda yang nampak pelik, siap gosok-gosok mata tengok betul ke apa yang terjadi dengan dashboard nuffnangku ini! tengok gambar bawah.

dashboard nuffnangSee nampak tak status tu jadi ordinary?? income buffered pun dah di potong separuh, nasib baiklah income yang sebelum nie dan metered kalau tidak memang ku sakit jiwa, mana tidaknya Yan memang tidak ada memasang iklan lain di blog Yan yang lain, hanya setia kepada Nuffnang, iklan innity dah berkurun dah Yan tinggalkan, memang dah tak pandang dengan innity! sebab now memang setia dengan nuffnang.

Continue reading “Status Nuffnang jadi Ordinary!”

Terbaik dari Nuffnang

Salam semua, petang semalam Yan perasan yang dashboard Nuffnang kini mempunyai 2 fungsi baru, tetiba pulak teruja tengok perubahan dan peningkatan yang nuffnang lakukan, mana tidaknya Yan memang sangat obses okeh dengan site nuffnang nie, even income yang Yan dapat tak sebanyak orang lain tapi tetap bersyukur sebabnya tetap mempunyai income sambilan dari nuffnang, nuffnang memang terbaik!! kini Yan setia dengan Nuffnang 🙂

dashboard nuffnang

Dengan adanya 2 fungsi terbaru ini memang sangat memudahkan bagi mereka yang baru sahaja mendaftarkan diri ataupun baru menggunakan nuffnang nie. 2 Fungsi baru tersebut adalah button Start dan jugak button Bio, kan sangat mudah dengan adanya button Start nie, so takdelah mereka-mereka yang baru menggunakan nuffnang nie terkedek-kedek macam Yan dulu, now sangatlah mudah, dah tu ada pulak button Bio senang untuk kita mengemaskini kan maklumat akaun kita kat nuffnang, so apa lagi gunakan ianya dan manfaatkannya.

Continue reading “Terbaik dari Nuffnang”