MUSC Drag Challenge 2011

Salam semua, rasanya belum terlambat untuk Yan kongsikan disini jadual MUSC Drag Challenge 2011, terima kasih pembaca yang menghubungi melalui ContactMe dan jugak komen pada entry yang lepas minta agar Jadual MUSC drag 2011 di letakkan, dan buat en.hubby thanks sangat coz inform pasal Kalendar MUSC Drag Challenge nie, sayang u sangat tau!! ekekeke.

flier musc drag challenge cyberjaya 2011

[Kredit : http://www.zerotohundred.com]

Awal bulan lepas merupakan Round 1, yang tu memang Yan dan anak-anak tak pergi, en.hubby je pergi dengan team-nya ke cyberjaya tu, ada member drag. malas nak ikut coz payah nak bawa anak kecik nie, nak kencing kang takde tandas, ehehe.

Continue reading “MUSC Drag Challenge 2011”

Edit gambar dan dapat watermark cantik

Salam semua, macam biasa bila dah bosan mesti nak selak gambar-gambar dalam handset cap ayam nie, nak edit bagai…ehehe, tapi edit sikit aje pun bagi lawa sikit gambar tu, so x perlu nak beli kamera mahal-mahal kalau skill mengedit tu ada..ngggee~~ *kenkonon ada skill*

Gambar nie ambik semalam masa ondeway pergi mentakab dengan MIL, FIL tercenta dan semestinya bersama 2 hero kecik iaitu Aiman dan Haziq.

Continue reading “Edit gambar dan dapat watermark cantik”