Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

Salam semua, hari nie Yan nak masuk kontes kat blog budak kecik yang pandai berblog, canggih seh budak sekarang nie, sila percaya yea budak kecik nie umur tak sampai pun 1 tahun tapi dah pandai carik duit, siap pandai kumpul duit pampers dia lagi, dah cecah 1K pun, baru nie dapat pulak angpau dari Innity, banyak tu beb! hampir 1K jugak.Korang semua patut jeles ok! jadikan budak kecik nie idola korang, korang pun belum tentu boleh dapat duit blogging banyak tu kan?? ehehe ๐Ÿ™‚

Gambar bersama faheem semasa berjumpa Blogger Cikmin.com

Budak kecik yang di maksudkan siapa lagi kalau bukan Faheem ataupun blognye MyFaheem.com. see…budak kecik nie pun ada domain sendiri..ehehe. Rasanya ramai yang mengenali budak kecik ini, mana tidaknya ibu faheem jugak seorang blogger tegar…ehem..ehem…nie haa ibunye yang kiut “Cikmin.com” *ayat ikhlas tau bukannya bodek!*

Continue reading “Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA”

Jumpa Blogger Cikmin.com

Salam semua, baru nie balik dari kampung jengka kami singgah ke rumah seorang blogger yang begitu rapat dengan Yan, siapa lagi kalau bukanย  Cikmin. Sebelum kami gerak dari jengka kami call dulu takut-takut cikmin ada program lain, so memandangkan nak balik ke Klang memanglah lalu Bentong, so kami singgahlah ke rumah Cikmin. Nak cari rumah pun tak susah, senang sangat! jom layan yea gambar-gambar kat rumah Cikmin ๐Ÿ™‚

Gambar bersama myFaheem iaitu anak bongsu kepada Cikmin dan Abang Kamal, kiut kan Faheem nie ๐Ÿ™‚ pandai pulak tu tengok kamera. ha ye yang paling hensem dalam gambar tu my en.hubby…ehehee dan bersama 2 hero kami Aiman dan Haziq

Continue reading “Jumpa Blogger Cikmin.com”