Drama Chinta TV3 – Mainan emosi Chinta

Salam semua, pekabar? lama jugak rasanya tak update blog nie, tengah nak cari mood nak update pasal entry raya, semalam baru balik dari kampung so sangat keletihan sebabnya singgah ke 5 buah rumah sebelum balik klang…ehehe raya sakan tu 😛

Oklah nak cerita pasal Drama Chinta di TV3 yang bakal menggantikan drama Epilog Syurga Cinta. Fuh, tak sabar nak tengok lakonan Fasha Sandha bertudung, hari tu tu jadi duyung boleh lah…ehehe. meh layan Sinopsis Drama Chinta, kalau ada link Full Download Drama Chinta nie nanti Yan sharekan disini 🙂

Continue reading “Drama Chinta TV3 – Mainan emosi Chinta”

Drama Dea Sofea di TV2

Salam semua selamat malam, bosan sungguh malam nie, asal malam jumaat je mesti cerita seram, adoiii dah ler tak boleh layan cerita-cerita seram nie. So layan TV2 Drama Dea Sofea, boleh tahan jugak ceritanya, menariklah pulak tengok Natasha Hudson dalam drama Dea Sofea nie.

Kredit Gambar kepada Metamobile

Natasha Hudson muncul sebagai watak utama di dalam Drama Dea Sofea, dan gandingan bersama adiknya Tania Hudson drama ini ada 13 episode dah sudahpun mula di tayangkan pada 3 jun yang lepas setiap hari khamis pukul 9.30 malam di TV2.

Continue reading “Drama Dea Sofea di TV2”