21 Hari Yang Ceria Bersama Susu Dutch Lady

Salam, 21 Hari Yang Ceria Bersama Susu Dutch Lady adalah satu pengalaman yang paling menyeronokkan kepada kami sekeluarga apabila kami turut serta menyahut cabaran Nikmati Susu Dalam 21 Hari, dimana saya dapat menerapkan betapa pentingnya pengambilan susu dalam kehidupan seharian kita. terdapat banyak idea menikmati susu ni sebenarnya!

Kempen “Nikmati Susu Dalam 21 Hari

Apa yang menariknya 21 Hari Yang Ceria Bersama Susu Dutch Lady ini, kami dapat Nikmati hidangan Susu Dalam 21 Hari dengan pelbagai jenis sajian menu yang terbaru dengan cara yang mudah!, dan semestinya idea menu tersebut saya perolehi daripada Aplikasi Nikmati Susu Dalam 21 Hari di Laman Facebook Dutch Lady Malaysia.

Continue reading “21 Hari Yang Ceria Bersama Susu Dutch Lady”

Resepi Cupcake Cheese Dutch Lady Untuk Si Manja

48 hours Sticky Post.

Salam, masih ingat lagi tak dengan entry saya sebelum ini iaitu Kempen “Nikmati Susu Dalam 21 Hari” bersama Dutch Lady?, ok nak tahu saya seronok sangat join kempen ini, dan seperti yang telah saya janjikan di entry yang lepas, saya akan kongsikan resepi yang saya cipta sendiri, yang saya namakan Resepi Cupcake Cheese Dutch Lady Untuk Si Manja.

Cupcake Cheese Dutch Lady

Nama resepi ini seindah rasanya, pelbagai resepi boleh dibuat dan dicipta menggunakan susu, banyak juga idea resepi yang saya dah buat contohnya Avocado Blended, Sweetcorn susu strawberry, agar-agar susu coklat, tapi saya berbesar hati nak kongsikan resepi yang ni, yang mana ianya sangat mudah di sediakan, sedap dan yang penting warna-warna yang terdapat pada Cupcake Cheese Dutch Lady ini sangat mendamaikan, nak makan pun tenang aje rasa, kalau suami, kakak dan adik saya kata sedap, anak apatah lagi puji sampai melambung, sampai naik kembang kempis hidung heheee.

Continue reading “Resepi Cupcake Cheese Dutch Lady Untuk Si Manja”

Jom Sertai Kempen “Nikmati Susu Dalam 21 Hari”

Sticky Post : 48 Jam

Salam, umum mengetahui susu sangat penting dalam kehidupan dari seusia bayi dilahirkan lagi, tak kiralah jenis susu macam mana, asalkan namanya susu, ianya adalah nutrisi yang sangat penting kepada kita terutamanya kepada kanak-kanak, ini bagi tumbesaran yang sihat disamping dapat menikmati kehidupan yang lebih sempurna disekeliling mereka.

susu dutch lady

Dan tahukan anda? Kita perlu mengambil 2 sajian susu sehari untuk kesihatan kita, kaji selidik menunjukkan purata penduduk Malaysia mengambil cuma 0.14 sajian susu sehari!, cuba bayangkan?? cuma sedikit sahaja dikalangan mereka.

Continue reading “Jom Sertai Kempen “Nikmati Susu Dalam 21 Hari””