Review yanmieonline.com bulan November

yanmie 116

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde […]

Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

yanmie 61

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang […]

Blackberry Torch 9800 dengan Celcom Exec 50

yanmie 35

Salam semua, wah menariklah tengok handphone Blackberry Torch 9800 kalau dapat seketul mesti rasa bahagia je hidup nie, maklumlah Yan nie agak ketinggalan sedikit berbanding orang lain, bab-bab handphone nie memanglah tak reti, kalau orang bagi pun tau guna untuk call in, call out dan untuk tangkap gambar aje…ehehe, tapi […]

Terima kasih Nuffnang bawa tengok wayang

yanmie 48

Salam semua, semalam pergi tengok movie Premier Screening Altitude bersama nuffnang di TGV One Utama. Yan dengan en.hubby sampai awal jugak kat One Utama tu sebabnya takut traffic jam, anak tinggal kat Shah Alam, diorang sendiri yang nak tinggal sana, siap halau Yan cepat-cepat keluar dengan ayahnya..see anak-anak sangat sporting…hahaha […]

Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

yanmie 54

Salam semua, semalam merupakan Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting yang telah dia adakan di Taylor’s college, seronok tengok gambar kawan-kawan yang dapat pergi sana, sayang betul tak dapat pegi..insyallah ada peluang lain nak jugak join event-event nuffnang nie. Apa yang menariknya tentang Ahli Glitterati Plus nie, mereka akan mendapat keistimewaan […]

Terbaik dari Nuffnang

yanmie 80

Salam semua, petang semalam Yan perasan yang dashboard Nuffnang kini mempunyai 2 fungsi baru, tetiba pulak teruja tengok perubahan dan peningkatan yang nuffnang lakukan, mana tidaknya Yan memang sangat obses okeh dengan site nuffnang nie, even income yang Yan dapat tak sebanyak orang lain tapi tetap bersyukur sebabnya tetap mempunyai […]

Kak Ina KL punya pasal

yanmie 9

Salam semua, wah2 entry ini bukan entry carik gaduh ye..ehhee, entry ini adalah berkenaan dengan entry melekat KakIna iaitu tentang Contest gambar kenangan Open House Aidilfitri 2010. Alhamdulillah contest yang dibuat adalah sempena penglibatan kakina di dalam dunia blogging selama 2 tahun dan bilangan pengunjung blog kakina sudahpun mencecah 400K, […]

Subscribe US Now