Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com

Salam semua, semalam ada makan-makan sikit kat rumah nie, terima kasih buat rakan-rakan blog dan twitter yang sudi datang bertandang ke teratak Yanmie di Bandar Puteri Klang nie. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, dan suasana sangat meriah semalam hinggakan hati rasa berat je nak bagi diorang semua balik…hahhaaa

yelah kan bukan selalu dapat jumpa diorang nie, lagi-lagi dapat kenal dan bersua muka. Jomlah layan gambar  semalam ye, sebelum tu so sori pada yang lain, bukan taknak jemput kat sini, cumanya sebelum nie ada jemput kat twitter, kat blog nie sungguh terlupa nak entry 😛 tapi takpe next time kita jumpa yea 🙂 layan gambar semalam….

Continue reading “Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com”

Kak Ina KL punya pasal

Salam semua, wah2 entry ini bukan entry carik gaduh ye..ehhee, entry ini adalah berkenaan dengan entry melekat KakIna iaitu tentang Contest gambar kenangan Open House Aidilfitri 2010. Alhamdulillah contest yang dibuat adalah sempena penglibatan kakina di dalam dunia blogging selama 2 tahun dan bilangan pengunjung blog kakina sudahpun mencecah 400K, banyak ok! bukannye sikit!, tahniah kak…Yan tengok akak dah banyak maju ke hadapan, kipidap okies :), dah glemer besok jangan lupa pulak Yan…kikiki

Gambar yang baru di snap petang tadi, terima kasih kak sudi datang open house  😛

Oh yea, entry ini bukanlah bertujuan untuk Yan masuk contest kakina  tu, kang ada pulak yang tercabar..hahaha, cuma bagi peluang kat kawan-kawan yang lain….ekekeke macam ye-ye je boleh menang kalau masuk! hahahaa :), sebenarnya entry ini adalah bertujuan untuk membantu mempromosikan contest yang kakina anjurkan, mudahan contest yang di anjurkan ini dapat mengeratkan lagi hubungan sesama insan.

Continue reading “Kak Ina KL punya pasal”