Orentasi Di Tadika The Little Caliphs – Snap Via HTC Desire Z #maxis10

Salam semua, pagi tadi kami ke Tadika Little Caliphs ada sesi orentasi pelajar-pelajar baru, seronok sangat dapat bawa Aiman, bukan main semangat lagi dia, seawal pagi dan bangun, mandi, makan…ehehe, sampai sana agak lewat sikit tapi oklah suasana meriah sangat tengok telatah anak kecil, ada yang suka dan ada yang menangis, maybe tak biasa berenggang dengan orang tua kot, aiman pulak??? hahaa siap halau mak pak dia balik adalah…kikiki

little caliphs

Tadi jugak dapat baju uniform, baju sukan kemudian kot, dah try-try kat Aiman tadi, memang nampak segak *puji anak sendiri*, tak sabar pulak isnin nie nak hantar Aiman pegi sekolah, maknya pulak yang lebih-lebih….hahahaa

Continue reading “Orentasi Di Tadika The Little Caliphs – Snap Via HTC Desire Z #maxis10”