Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie 🙂

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut 🙂 senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea 🙂

Continue reading “Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821”