Memori Raya 2018

yanmie 21

Assalam, masih sempat nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kan? raya kan sebulan hahaha. Alhamdulillah diberikan peluang untuk berpuasa dan berhari raya. Syukur Ya ALLAH. Raya 2018 ni turn raya di kampung encik suami di Pahang dan di Kedah. View this post on Instagram Selamat Hari Raya […]

Orang Minyak Di Bentong, Pahang

yanmie 20

Salam, fuhhh tengah hot pasal Orang Minyak Di Bentong, Pahang, dah masuk pulak dalam paper, sebelum artikel dalam kosmo.com.my ini keluar, saya dah baca terlebih dahulu cerita tentang Misteri Orang Minyak Di Bentong ni melalui blog cikmin. Gambar : [Kosmo.com.my] Usaha menjejak Orang Minyak Berdasarkan apa yang dilaporkan oleh kosmo.com.my, melaporkan […]

Kait Buah Rambutan

yanmie 22

Salam, baru nie kan kami balik kampung kat Jengka, Pahang, musim rabutan tu kat sana, apa lagi aktiviti mengait buah rambutan ler, layan jom gambar rambutan yang menggiurkan, nie en.hubby dan MIL yang Kait Buah Rambutan ^____^. Yang bestnya malam tu saya sembang dengan Aiman, cakap kat dia “besok nanti […]

Pasar Sabtu Jengka, Pahang

yanmie 13

Salam, yuhuuu bersiaran dari kampung di en.hubby di Jengka, Pahang, kebetulan hari nie sabtu ada pasar sabtu, tak taulah orang sini panggil pasar apa, tapi yan panggil pasar sabtu sebab buat hari sabtu..HAHAHA boleh gitu?? Memang meriah tengok orang yang berniaga kat sini, banyak betul barang-barang yang dijual, tak kira […]

Selamat menyambut hari raya aidiladha

yanmie 123

Salam semua, hari nie mesti ramai yang nak balik kampung kan, macam Yan dengan family akan balik ke kampung en.hubby di Jengka, Pahang, petang atau malam ini, harap-harap jalan tak jem, faham-faham ajelah lebuhraya pantai timur macam mana jemnya kalau time perayaan nie, harap-harap dipermudahkan dan diselamatkan pergi dan balik […]

Alhamdulillah lulus test JPJ

yanmie 45

Salam semua, syukur alhamdulillah pagi tadi Yan ada test dengan JPJ, dan keputusannye Yan lulus Ujian tersebut. Hanya Allah saje yang tahu perasaan ini bagaimana hepinyee :), cikgu kata kalau takde apa jumaat nie dah boleh pegang lesen P…ehehe Ok jom layan gambar sepanjang test pagi tadi, ada lebih kurang 50 […]

Balik kampung ambil lesen memandu kereta

yanmie 5

Salam semua, ketika korang baca entry ini, Yan berserta 3 orang hero pujaan hati dalam perjalanan balik ke kampung di Jengka Pahang (kampung En.hubby). Kami keluar rumah lepas solat maghrib tadi. Kali nie Yan duduk  kat kampung lama sikit, maybe 1-2 bulan. Google Images Tujuan Yan balik kampung dan duduk […]

Rokok mengandungi sel darah babi

yanmie 26

Salam semua, Seperti yang kita tahu merokok boleh membahayakan kesihatan dan baru-baru ini pula kita dikejutkan dengan berita tentang Rokok yang mengandungi Sel Darah Babi, eee…ngeri je bunyinye kan? tak payah lah nak cari rokok jenis jenama apa yang mengandungi sel darah babi tu, asalkan namanya rokok bawa-bawa lah behenti..huhuhu*nasihat […]

Subscribe US Now