Jom ke Pasaraya Econsave

Salam semua, selamat berhujung minggu, dan selamat shopping ke pasar, eheehe macam biasa tempat untuk membeli barang-barang masak dan barang-barang lain semestinya kami akan beli di Pasaraya Econsave Pandamaran Klang, kat sana makanan lautnya memang segar, fresh dari laut dan jugak murah…ehehe

pasaraya econsave

Korang rasa Ikan apa yang Yan beli?? ehehe…sebenarnya kami suami isteri lebih suka makan ikan berbanding Ayam dan daging, hari-hari makan ikan pun tak bosan, kalau ayam dan daging memanglah cepat bosan, jap lagi kalau masak daging adalah yang akan komplen sakit gigi, so takleh selalu, kang selalu pulak orang tu sakit gigi…hahaha, daging lembut pun gigi takleh terima jugak…hahaha adoiii memacam 😛

Continue reading “Jom ke Pasaraya Econsave”

Fuh nasib baik – kalau tak memang rugi!

Salam semua, siang tadi Yan dan family shopping barang dapur di Econsave Pandamaran Klang, memang biasanya kat situ jelah tempat kami beli barang-barang dapur, dari yang kering hinggalah ke barang yang basah, kat sini seafoodnya segar-segar lagi tu..segar dari laut…ehehe 🙂

Nak dijadikan cerita, biasanya Yan seorang aje yang masuk dalam pasaraya. En hubby dan anak-anak cuma tunggu dalam kereta, diorang tak ikut sekali, kalau lah anak-anak ikut sekali harus diorang angkut Econsave tu bawa balik rumah…ehehe, so taknak bagi diorang melalak kenalah bagi upah, kedua-dua anak minta Yan belikan Kereta Mainan, so haruslah di “iya” kan..kalau tak memang takleh masuk Econsave..hahaha

Continue reading “Fuh nasib baik – kalau tak memang rugi!”