Sambut Birthday Dengan Anak

yanmie 27

Assalam, wahhh seronokkan kalau birthday boleh sambut dengan anak, jimat duit beli cake hahaha, kongsi aje kek, tapi tahun ni hakak tak beli kek besar, beli 3 slice aje di secret recipe hahaha, almaklumlah kononnye diet dah setahun ni tapi tak juga kurus2 wakakakaka. View this post on Instagram Irfan, […]

Tanda-tanda Ingin Bersalin

yanmie 19

Salam, wahhhh tudiaaaa pejam celik ¬†insyaALLAH 11 minggu lagi kalau diizinkan oleh-NYA, lahir lah adik Irfan nanti, kejap je rasanya kali ni, mungkin sebab sibuk tu yang tak terasa masa cepat berlalu kot, nak ingat balik¬†Tanda-tanda Bersalin sebelum ni yang pernah saya alami. Macam dah lupa sikit-sikit hihii Moga-moga kali […]

Pengalaman Bersalin Baby Irfan 21.12.12

yanmie 15

Salam, ehemmm dah habis pantang 44 hari, now contine pantang 60 hari pulak yang hanya tinggal beberapa hari nak habis, lepas tu insyaALLAH sambung berpantang 100 hari, kikiki..gila tekun berpantang *berpantanglah sangat* hahaa, actually berpantang makan sebenarnya, belum berani nak makan benda-benda gatal dan angkat benda-benda berat, maklumlah kelahiran kali […]

Subscribe US Now