Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa

Salam, yeayyy percutian yang singkat tapi menyeronokkan, seronok lebih bagi budak-budak ni ler, kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kemain dekat dengan rumah hihihi, 20 minit je perjalanan, seronok juga sebab jimat masa dan minyak ekekeke, terima kasih kepada RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk percutian ini, suka sangat-sangat.

sunway resort hotel and spa

Kami duk kat Resort Suite Studio Room di tingkat 26, puas hati sangatlah dengan bilik ni, katil king size, muat untuk kami anak beranak, banyak ruang lagi tau hahaha, sebab hero-hero comel-comel, mak diorang je terlebih obes coz perut semakin membesar *perut jadikan alasan hahahha*

Continue reading “Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa”

Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

Salam, percutian yang singkat di Sunway Resort Hotel and Spa, best sangat tidur kat Suite ni nnggee, layan dulu entry ini sebelum saya ceritakan tentang percutian kami disini,  jom Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool dulu, lihat keindahan yang jarang sangat mata ni tengok secara realiti ekekeee.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Fuhhhh suka sangat tengok gambar ni, giler rajin pikul DSLR ke Swimming Pool ni heeee, sebab nak ambil gambar anak-anak mandi, gambar diorang mandi yang agak seksi tu later saya update ye, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view yang sangat best, mendamaikan, serius tak tipu!.

Continue reading “Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool”