Wah hebatnya ibu, perut ibu tinggi (buncitlah tu!)

Salam semua, wah blog nie takde update lah semalam (buat-buat tak tau), yang sebenarnya Yan tidaklah berapa sihat sangat, justeru itu membantutkan mood online di dunia maya ini, kalau online pun melalui smartphone aje, tu pun untuk twitter aje, kalau sekali pun online kat laptop tu takdelah nak duduk lama, cuma sekadar sambil-sambil dari lappy anak, kacau diorang kejap dari main game. tu je…meh layan perbualan dengan anak-anak Yan siang tadi.

Aiman : Ibu…ibu kenapa?

Ibu : Ibu tak Sihat

Aiman : Ibu sakit ke?

Ibu : Ha’ah

Aiman : Ibu sakit kat mana?

Ibu : Ibu sakit kat Perut

dan tiba-tiba haziq menyampuk

Haziq : Wah hebatnya ibu…perut ibu tinggi (buncit lah tu), sambil pegang perut “ibu”

Aiman : Jangan adik..ibu sakit perut tu…

Ibu : Dalam hati “buat lawak pulak haziq nie”

dan tak lama lepas tuuuuu…….

Continue reading “Wah hebatnya ibu, perut ibu tinggi (buncitlah tu!)”

Promo baik punya – meh singgah

Salam semua, slmt pagi. Nak tahu baru-baru nie Yan tukar pencuci muka, sebelum nie Yan memang guna Produk Neutrogena tapi sajalah gatal nak tukar angin pulak guna produk Safi Rania Gold. Ya rabbi sangat-sangat tak sesuai dengan kulit muka Yan, Muka jadi berjerwat kecik aka jerawat pasir, blackhead, kering dan macam-macam lagi. hem…maybe produk nie sesuai untuk orang lain tapi bukan untuk Yan 🙂

So semalam tak boleh tunggu lagi, dah tak selesa sangat-sangat dah guna Produk Safi Rania Gold tu, terus ajak en.hubby pukul 8 malam semalam pergi Watson Bukit Tinggi, beralih balik guna Produk Neutrogena 🙂

Inilah dia Produk Neutrogena yang Yan Guna, taubat taknak tukar lain dah..huhu

Continue reading “Promo baik punya – meh singgah”