Playground Taman Tasik Titiwangsa

Salam semua, eh maaflah ye semalam blog ini tak dapat diakses, but now alhamdulillah dah up semula, okeh lupakan pasal blog down semalam, malas nak fikir, hahahaa. meh nak cerita pasal ini dunia ana (Aiman dan Haziq) yang punya..kikiki, Playground Taman Tasik Titiwangsa.

playground

Baru nie bawa budak comel 2 orang nie ke Playground, bukan main seronok lagi diorang, macam biasalah kalau ke KL mesti lepak tempat dating mak pak diorang time bercinta dulu, dimana lagi kalau bukan di Taman Tasik Titiwangsa…HAHAHA

Continue reading “Playground Taman Tasik Titiwangsa”

Edit gambar dan dapat watermark cantik

Salam semua, macam biasa bila dah bosan mesti nak selak gambar-gambar dalam handset cap ayam nie, nak edit bagai…ehehe, tapi edit sikit aje pun bagi lawa sikit gambar tu, so x perlu nak beli kamera mahal-mahal kalau skill mengedit tu ada..ngggee~~ *kenkonon ada skill*

Gambar nie ambik semalam masa ondeway pergi mentakab dengan MIL, FIL tercenta dan semestinya bersama 2 hero kecik iaitu Aiman dan Haziq.

Continue reading “Edit gambar dan dapat watermark cantik”