Sejarah tercipta lagi trafik 1 hari 1K

Salam semua selamat pagi, hari nie seronok sangat tengok stats dari Nuffnang dimana Trafik blog dalam sejarah tercipta lagi untuk kali keduanya Yan mendapat 1k pengunjung dalam masa sehari. Siapa tak seronokkan dapat trafik macam nie tanpa blogwalking bagai, pedahal semalam cuma ada 2 entry yang diupdate, itupun entry kedua Yan update lebih kurang dalam pukul 10 malam.

Yang seronoknya jugak tengok pageview, minggu nie 3kali Yan dapat pageview 1.5K++ sungguh tak sangka, siapalah yang rajin selak blog Yan nie yea?? dan begitu jugak dengan Unic Visitor Yanmieonline akhirnya mencecah 5K seminggu


Continue reading “Sejarah tercipta lagi trafik 1 hari 1K”

Akibat malas blogwalking dan jadi silent reader trafik pun turun

Salam semua, hari nie tak berapa blogwalking sangat ke blog kawan-kawan, nak kata sibuk tak jugak. Yan ada je depan lappy nie jadi silent reader je…hahaha, kadang-kadang jadi silent reader pun best jugak..nnngee~~~ tapi tulah trafik pun turun menjunam..huhuhu

Meh tengok statik hari nie, sangat mengecewakan ok! lepas nie taknak jadi silent reader je…hahaha..nyesal youuuu!!

Continue reading “Akibat malas blogwalking dan jadi silent reader trafik pun turun”