My Dream Destination

Salam semua, wah tajuk entry Yan malam nie sila percaya ok! nak tahu my dream destination kan, Yan teringin sangat nak pergi ke PARIS, yelah PARIS kan salah satu tempat ROMANTIK di dunia, ramai pasangan kekasih pergi ke tempat nie, makanannya pulak nikmat, yang paling best suasana makan malam romantik dengan lilin berhampiran Eiffel Tower..wowwwww bestnya!

Pemandangan malam yang sangat romantik 🙂 bilalah boleh dapat jejakkan kaki ke tempat nie? Oh Mas Traveller bawa lah aku ke sini untuk merealisasikan impianku…ehehe

Continue reading “My Dream Destination”

Project Alpha Season 3 – Vote for Aie and Eyriqazz

Salam semua, mesti semua orang tau kan sekarang nie nuffnang tengah mencari siapakan dia Guest Blogger Project Alpha Season 3. Di sini Yan mencadangkan 2 orang ini untuk kengkawan Yan vote, tak perlu susah-susah cuma register dengan mudah sekali dan masuk ke SINI dan SINI untuk Vote Aie dan Eyriqazz .

Yan memang nampak peluang cerah untuk diorang menjadi Guest Blogger Project Alpha Season 3. Kedua-dua blog ini mempunyai potensi yang sangat cerah untuk maju kehadapan, cara penulisan sangat mudah difahami dan apa yang penting Yan enjoy membaca blog diorang, banyak info yang boleh diperolehi dan di kongsikan bersama di kedua-dua blog tersebut.

Continue reading “Project Alpha Season 3 – Vote for Aie and Eyriqazz”