Sibuk takde masa nak berfoya-foya

Salam semua, wah 2 hari blog nie tak diupdate, terlalu sibuk dengan urusan seharian dan jugak “projek baru”. Maaflah kalau ada yang ternanti-nanti udpate dari blog ini, heee macam ada je kan, hahaha.

aiman

Aiman tengah berfoya-foya, cari Aiman kat mana??

Sebenarnya ada saje masa depan laptop cumanya tak sempat nak update dan jenguk blog kengkawan, twitter (tweetdeck) pun memang selalu je on, baca tweet kawan-kawan secara kebetulan, cuma tiada masa nak berfoya-foya disana, nggee sibuk sangat kan…

 

Continue reading “Sibuk takde masa nak berfoya-foya”