Ephyra Memang Terbaik!

Salam, ingat tak dulu saya pernah entry tentang Ephyra? saya sendiri menggunakan Ephyra ni, memang terbaik!, malahan Kakak saya pun dah terjebak dengan Ephyra ni. kemain dia bergaya dengan muka glowingnya masa Majlis perkahwinan adik baru-baru ni.

Ephyra

Jadinya korang kalau nak kulit cantik, glowing gitu boleh cuba Ephyra ni, terbukti berkesan!! tak percaya google je tentang Ephyra ni, banyak sangat feedback positif tentang produk ni. perkara pertama yang saya suka tentang Ephyra ni sebab bila minum badan rasa bertenaga, tidur pun nyaman je, nak bangun pagi tu senang sangat, segar sesegarnya, betul tak tipu!, tipu dosa hihihi.

Continue reading “Ephyra Memang Terbaik!”

Review Ephyra – Puas Hati!

Assalammualaikum, alhamdulillah dah 2 bulan saya mengambil Produk Ephyra,┬áReview Ephyra – Puas Hati sangat, sekarang ni saya akan meneruskan pengambilan Produk Ephyra dengan kotak ke 3, alhamdulillah. Bukan senang nak jatuh hati dengan produk macam ni.

ephyra

Trial pack tu kakak dah booking, katanya nak try, kalau ok dengan dia maka dia pun akan turut sama ber”Ephyra” macam saya hihihi.

Continue reading “Review Ephyra – Puas Hati!”