Ephyra Memang Terbaik!

yanmie 24

Salam, ingat tak dulu saya pernah entry tentang Ephyra? saya sendiri menggunakan Ephyra ni, memang terbaik!, malahan Kakak saya pun dah terjebak dengan Ephyra ni. kemain dia bergaya dengan muka glowingnya masa Majlis perkahwinan adik baru-baru ni. Jadinya korang kalau nak kulit cantik, glowing gitu boleh cuba Ephyra ni, terbukti […]

Review Ephyra – Puas Hati!

yanmie 10

Assalammualaikum, alhamdulillah dah 2 bulan saya mengambil Produk Ephyra,┬áReview Ephyra – Puas Hati sangat, sekarang ni saya akan meneruskan pengambilan Produk Ephyra dengan kotak ke 3, alhamdulillah. Bukan senang nak jatuh hati dengan produk macam ni. Trial pack tu kakak dah booking, katanya nak try, kalau ok dengan dia maka […]

Subscribe US Now