Riadah Di Taman Seri Empangan Putrajaya

Baru-baru ni kami ke Taman Seri Empangan Putrajaya, waahh sebenarnya banyak juga ye tempat menarik untuk kita beriadah dengan keluarga di Putrajaya ni, ada Taman Botani, Taman Saujana Hijau, Pusat Reakreasi Air, Taman Wetland, Taman Cabaran aduhhh banyak lagilah.

Team Biras-biras, tak lengkap ni kurang 2 orang

Kami pula memilih tempat Riadah Di Taman Seri Empangan Putrajaya, best juga tempatnya, bersih nyaman, saujana mata memandang, panyak pokok-pokok memang redup je tempatnya walaupun tengah hari rembang berkelah hihihi.

Continue reading “Riadah Di Taman Seri Empangan Putrajaya”

Sepetang di Putrajaya

Salam, baru-baru ni kami ke Putrajaya rumah Abang Ipar, sesambil tu bawa Mak dan Adik lepak-lepak dan pusing-pusing kat Putrajaya, last Mak pernah sampai sini tahun 2006 kalau tak silap, adik pulak ini pertama kali dia sampai ke Tanah Semanjung hihihi.

putrajaya2

Nak masuk kedalam Masjid Putra.

Layan gambar aje ler, kadang-kadang lagi bagus tengok gambar dari menulis panjang, dari gambar pun kita dah tahu penceritaan dan penyampaian pada gambar tersebut kann??

Continue reading “Sepetang di Putrajaya”

Outing Malam Hari Di Putrajaya

Salam, semalam kamiĀ Outing Di Putrajaya sesambil jumpa blogger Joegrimjow, ada hal hihihi. layan gambar bawah ni, sebenarnya saya kurang gemar ambil gambar waktu malam sebab gambar yang terhasil tak cantik kehkehkeh, tapi kali ni saya suka pulak tengok hasilnya, layan jom!!

aiman dah haziq di putrajaya

Aiman dah Haziq, kadang-kadang gambar yang noise pun seni jugak kan, saya suka gambar ni, tapi kalau dapat lagi view belakang tu lagi best, tapi maklum jelah anak-anak ni tak mo nak dengar cakap heheee, diorang nak jugak duduk macam tu, dah ler kamera lens tecik je kikiki.

Continue reading “Outing Malam Hari Di Putrajaya”

Drift @ Putrajaya

Salam semua, semalam aktiviti penuh woo plus hepi sangat, pagi gi shopping barang dapur dan beli paper Berita Mingguan sebab tertarik sangat dengan tajuk muka hadapannya iaitu Blogger untung RM1 Juta, eehehe lepas tu hantar barang-barang then pecut ke Putrajaya sebab ada Event Drift di Putrajaya, Presint 2 kat belakang Mahkamah Kehakiman Putrajaya.

putrajaya

macam biasa kalau ada Drift ke, Drag ke, Race ke apa-apa jelah melibatkan permotoran harus terjah, kawan en.hubby pun ada masuk jugak Drift kat Putrajaya nie, lepas nie tak taulah ada kat mana pulak, kalau dekat-dekat harus terjah aje šŸ™‚

Continue reading “Drift @ Putrajaya”