Raja Azura @ Kak Engku berhasrat rujuk semula dengan suami

Salam semua, semalam update pasal Raja Azura @ Kak Engku bercerai, memang terkejut sangat! tapi hari nie Yan senyum membaca laporan akhbar online dari Mstar yang mengatakan Kak engku berhasrat ingin rujuk semula dengan suami dan mahu memberi peluang kedua kepada suami sementara masih didalam tempoh edah..mudahan semuanya di permudahkan buat mereka berdua…amin πŸ™‚

raja azura

KUALA LUMPUR: Pelakon dan penyampai radio Sinar FM, Raja Azura Tengku Ahmad Tajudin, 38, masih menyayangi suaminya , Adzmin Othman,37, dan tidak menolak kemungkinan untuk rujuk semula.

Kata Raja Azura atau lebih dikenali sebagai Kak Engku, dia masih memberi peluang kepada suaminya untuk mencari jalan pendamaian dalam tempoh edah demi masa depan anak-anak.

Continue reading “Raja Azura @ Kak Engku berhasrat rujuk semula dengan suami”

Raja Azura @ Kak Engku bercerai

Salam semua, pagi nie baca paper online harian metro, alahai berita pasal Raja Azura aka Kak Engku disahkan bercerai, sebelum pernah ada desas desus mengatakan mereka bercerai tetapi di tepis hebat oleh kak engku, malah mereka berdua dalam proses memulihkan keadaan rumahtangga dan mendapatkan kaunseling.

raja azura berceraiTapi nak buat macam mana, ini pilihan terakhir mereka, apa pun mudahan segala urusan mereka di permudahkan, dan pastinya sangat kesian kat anak-anak diorang, takpelah doakan mereka berdua sentiasa sukses dalam hidup mereka. Mereka lebih tahu masalah mereka. kita cuma mampu doakan yang terbaik buat mereka.

Continue reading “Raja Azura @ Kak Engku bercerai”

Filem Magika kini di pawagam

Salam semua, wah2 hari nie 23.09.2010 mesti pecah panggung punye, mana taknye hari nie merupakan tayangan pertama untuk filem muzikal Magika yang mana merupakan filem pertama yang berunsurkan muzikal di negara kita Malaysia, tapi ada yang kata filem qabil qhushry qabil igam pernah menampilkan unsur sedemikan tapi tidak kepada sebuah filem yang menampilkan lirik-lirik dalam sebuah dialog seperti Filem Magika ini yang menelan belanja sebanyak 2.4 juta, bukan sikit wooo!! sure best nie πŸ™‚

Filem Magika ini memuatkan pelbagai situasi romantik, unsur komedi dan kasih sayang, mesti best kalau dapat layan kat panggung wayang, yang paling sure bestnya filem magika nie akan meletops sebabnya antara pelakon yang membintangi filem magika ini terdiri dari barisan Artis tanah air yang hebat-hebat gitu, mana tidaknya Magika berjaya mengumpulkam 20 Artis popular tanah air, antaranya terdiri daripada M.Nasir, Maya Karin, Diana Danielle, Fimie Don, Mawi, Raja Azura, Ning Baizura, Adibah Noor, Vanidah Imran, Nabil (Raja Lawak), Aznil Nawawi dan ramai lagi.

Continue reading “Filem Magika kini di pawagam”

Raja Azura bercerai?

Salam semua, baru lepas baca pasal desas desus yang mengatakan pelakon, pengacara dan jugak penyampai radio Sinar FM iaitu Raja Azura Tengku Ahmad Tajudin 38 tahun, atau lebih mesra dengan panggilan Kak Engku yang dikatakan bakal bercerai, alahai baru aje kes perceraian Maya karin dengan bekas suami dan perceraian Anne Ngasri dengan Wafi, kini giliran Kak engku pulak.

Apa-pun mereka lebih mengetahui apa sebenarnya yang terjadi diantara mereka. Berikut sumber dari Budiey.com Yan sharekan di sini.

Continue reading “Raja Azura bercerai?”

Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009

Salam semua, semalam Yan dan En.hubby layan Anugerah Bintang Popular ABP 2009. Biasanya tak layanpun hiburan nie, sebab semalam takde cerita yang menarik so layan jugaklah Anugerah Bintang Popular ABP 2009 nie, best jugak tengok Raja Azura dan Sharifah Shahirah mengacarakan program tersebut.

Tahniah buat Datuk Siti Nurhaliza kerana menang Anugerah Bintang Popular ABP 2009 yang merupakan tahun terakhir Datuk Siti Nurhaliza bertanding.

Jom tengok keputusan penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009 nie:-

1. Anugerah Pengacara TV Lelaki Popular – Aznil Haji Nawawi

2. Anugerah Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana

3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail

4. Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana

5. Penyanyi Duo/Artis Berkumpulan – Bunkface (Lagu-lagu diorang nie best)

6. Β Artis Komedi Lelaki Popular – Nabil Raja Lawak

7. Artis Komedi Wanita Popular – Noorkhiriah (hahhaa semangat seh dia bagi ucapan!!)

8. Artis Baru Lelaki Popular – Black Mentor (makin hensem lak black nie..nnggee~~)

9. Artis Baru Wanita Popular – Yuna

10. Pelakon TV Lelaki Popular – Remy Ishak (Ya rabbi…tergelak-gelak Yan ngan hubby tengok remy ishak nie bg ucapan..hahaha)

Continue reading “Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009”