Daging Goreng Kicap

Salam, heheeee dalam pada tak sihat ni kan sempat lagi nak buat itu ini, degil betul tak reti nak berehat, apa boleh buat, kalau rehat lagi rasa sakit sebab takde aktiviti langsung ekeke, layan saya masak Daging Goreng Kicap hikhik.

Daging Goreng Kicap

Daging goreng kicap, nak buat berkuah pun boleh, tapi saya suka yang kering-kering, yang bestnya daging tu tak liat pun, budak-budak twitter hari tu ada datang makan kat rumah, siap ada yang nak menapau tapi malu nak cakap hahaha, korang ni nakal betul hiks!

Continue reading “Daging Goreng Kicap”

Resepi Daging Masak Kicap ala Yanmie

Salam semua, selamat berhujung minggu yea semua, mesti ramai yang tengah sibuk-sibuk nak pergi open house tu, takpe biarkan…ehehe bukan selalu kan, oklah nak cerita pasal Resepi Daging Masak Kicap ala Yanmie, wah!! yelah Daging Masak kicap nie betul-betul dapat sambutan masa Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com hujung minggu lepas, sampaikan ada yang termimpi-mimpi daging masak kicap tu *ye..ye je bebudak twitter nie* diorg siap puji bukan ke main lagi kat twitter tu pasal daging masak kicap nie..ehehe, pandai korang ye bodek!

daging masak kicapSehinggakan ada yang tegur kata daging nie lembut, empuk, gebu sangat…dia punya lembut tu macam makan ikan punya lembut…hahaa..see pandaikan diorang puji!, so kebetulan ramai yang membaca tweet diorang pasal Daging masak kicap nie, kawan-kawan kat YM, Twitter, dan komen kat entry¬†Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com pun nak Yan sharekan kat blog, *amboi yanmie…macamlah ko pandai sangat masak*

Continue reading “Resepi Daging Masak Kicap ala Yanmie”