Mee Basah Sabah

Salam, hujung minggu ni korang gi mana? rasanya kami duduk rumah jelah kot, anak tak sihat, cuaca pulak tak menentu, so duduk rumah lagi best time macam ni. Layan menu breakfast kami pagi tadi, Mee Basah Sabah.

mee basah sabah

Mee Basah ni saya teringin nak makan masa mengandungkan Baby Irfan tapi tak dapat kehkehkeh, takpelah now dah dapat, baby Irfan pun menyusu, mesti ada rasa mee basah kat susu heeheee, harap-harap air liur tak menjejeh nanti kikiki.

Continue reading “Mee Basah Sabah”