#MyIrfan 36 Days

Salam, Syukur alhamdulillah #MyIrfan dah 36 Days, cepat betul masa berlalu, moga Baby Irfan membesar dengan sihat, InsyaALLAH. Suka tengok perkembangan Baby Irfan dari hari ke hari.

irfan1

Paling best pada umurnya 29 hari, Baby Irfan dah pandai membalas senyuman, dah nampak orang dengan jelas, senyuman pertamanya masih segar dalam ingatan hihihi, bersorak mak pak, nenek dan abang-abangnya seronok tengok hahahaa, jakun betul!

Continue reading “#MyIrfan 36 Days”

OST Lagu Dejavu Di Kinabalu

Salam, sekarang ni memang layan Drama Dejavu Di Kinabalu Di Slot Akasia TV3, best giler drama romantik ni, setiap hari tak sabar nak tengok episode seterusnya, lebih-lebih lagi OST Lagu Dejavu Di Kinabalu best sangat, nak tahu OST lagu juga memainkan peranan yang penting dalam sesebuah Drama, kalau mengena tu memang boleh meletup-letup drama tu, cuba perhatikan drama-drama yang best, dah tentu OSTnya pun bestkan? *sekadar pendapat*

dejavu di kinabalu

Oklah nak cerita pasal OST Lagu Dejavu Di Kinabalu je pun hihihi, lagu ni hari-hari dengar pun takpe, sesambil update blog memang layan habis lah heeee~, layan jom lagu yang di nyanyikan oleh Melly Goeslow Feat Andika Pratama yang bertajuk Butterfly.

Continue reading “OST Lagu Dejavu Di Kinabalu”