Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis

Salam semua, siang tadi pergi ke Pavillion Kuala Lumpur, terima kasih buat Maxis atas jemputan ke Majlis pelancaran Samsung Nexus S. 1st join event gadget macam nie, best jugak, tumpang seronok tengok kawan-kawan yang lain kerana terpilih sebagai Maxis Reviewers Nexus S. Majlis bermula pukul 10.30 pagi, dihadiri oleh kalangan Media dan Beberapa kalangan blogger. Thanks Maxis kerana menjemput kami.

pelancaran nexus s

Sempat juga jumpa dengan 9 orang blogger yang terpilih sebagai Maxis10 Reviewers bagi review Samsung Nexus S, dan jugak jumpa dengan beberapa orang blogger yang lain antaranya Hatisamronkin aka Nik, Roslan Nazri, Amanz, Andyhowtt, Cikgu Dahlia dan ramai lagi lah weiiii, maaf tak ingat url blog korang.

Continue reading “Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis”

Alhamdulillah earning Nuffnang makin bertambah lagi

Terima kasih pada kengkawan yang sudi klik2 nuff Yan. Alhamdulillah tadi Yan tengok earning nuffnang makin bertambah. Ini semua hasil klik-klik dari kengkawan semua. Yan sangat hargai.

So bila earning pun bertambah ada pulak rasa2 nak cash out duit tu. Oh! Tidak…tunggu dulu! ingat nk tunggu ads Samsung Corby tu metered dulu. Sebab ads tu mashsyuk jugak..Thanks sekali lagik buat kengkawan semua yang sudi klik2 untuk Yan.

Pastu tadi, tengok keywords yang masuk kat nuffnang, adalah satu keywords nie “Kantoi mengintai adik ipar mandi” alahai, siapalah orangnye yang cari adik ipar orang yg tengah mandi. tak baik tau! hehehe…

Fuh!! mmg bahaya kalau time mandi kena intai. Maklumlah sekarang nie  macam2 orang boleh buat, rekod pastu upload kt Youtube, tak ke memalukan nanti. Orang Yang tak berdosa jadi mangsa. huhu. Hiks…Nauzubillah…*kalau laki sendiri yang intai takpe jugak…kikiki*