Most Popular Entry di Blogged.my

Salam semua, tadi masuk ke Blogged.my tak sangka pulak ada entry Yan yang popular kat sana…ehehe, sebenarnya Yan jarang masuk blogged.my nie sebabnya blog Yan Autoping di Blogged.my tidak seperti web aggregator yang lain memerlukan Yan untuk sign in dahulu untuk ping blog. Meh tengok entry mana yang popular sangat tu 🙂

Ternyata OST Adamaya – Yang Terindah memanglah entry yang sedang hangat bukan sahaja di blogged.my malah di keywords Analytics nuffnang jugak

Continue reading “Most Popular Entry di Blogged.my”

Hangat Aksi Seks di Waterfront

Salam semua, Fuh korang kalau tajuk entry macam nie laju je nak klik kan? amboiiii~~~ bukan main lagi, hehee

Nie pasal keywords kat nuffnang lah nie, ada orang carik pasal Aksi Seks di Waterfront, maybe pasal entry Yan yang nie Taman rekreasi Terengganu Waterfront pangkalan maksiat.


Ini adalah keywords nuffnang pada hari ini pukul 8.39pm

Continue reading “Hangat Aksi Seks di Waterfront”

Taman rekreasi Terengganu Waterfront pangkalan maksiat

Salam semua, fuh dah tengahari baru dapat update blog. Untuk makluman sejak pukul 6.00am tadi blog ini tak dapat di akses, maybe pihak hosting sedang melakukan kerja-kerja upgrade server, but now syukur alhamdulillah dah boleh buka seperti sediakala, Entry pun takde yang hilang..ehehhee, dan tak risau sangat jugak sebabnya tiap-tiap publish entry Yan akan backup dahulu blog barulah aman nak tido…ekeke

Oklah hari nie nak cerita pasal Berita kat Harian Online tentang pasangan yang kena cekup di dalam surau. Ya Allah diorang nie tak takut betullah, kat rumah Allah pun boleh buat maksiat, apa nak jadilah?

PASANGAN remaja berani bercumbu di tempat terbuka di Taman Waterfront, Kuala Terengganu.  Sumber SINI

.

Continue reading “Taman rekreasi Terengganu Waterfront pangkalan maksiat”