Themes baru yanmieonline.com

Salam semua, hari nie bizi sikit, baru ada masa nak upadate blog. korang perasan tak apa perubahan yang ada kat kat blog ini? sebenarnya kalu sekali tengok memang tak nampak pun apa yang berubah, tapi dari segi element, blog ini banyak berubah. sebenarnya themes ini Yan dah simpan hampir 2 bulan, sekarang baru ada masa nak godek-godek sikit.

Kenapa Yan nak tukar themes? sebab utamanya themes sekarang ini lebih mesra seo dari themes sebelum ini. Themes sebelum ini pun mesra seo jugak, tetapi themes yang sekarang nie memang themes yang Yan cari-cari sebelum ini, alhamdulillah jumpa jugak…ehehe, nak link?? ops!! carik sendiri..haha

Ok meh kita tengok kenapa Yan kata themes ini sangat mesra SEO, sebab utamanya ialah, themes sekarang ini mempunyai elemen yang lebih mesra SEO sebabnya mempunyai sehingga 6 H Tag.

Continue reading “Themes baru yanmieonline.com”

Themes Mesra SEO sebelum dan selepas di transformasi

Salam semua selamat hari pekerja, hari nie walaupun cuti umum tapi en.hubby tetap bekerja. Oklah duduk bertiga kat rumah nie takde apa yang nak dibuat, so layan kartun je dengan anak-anak..ehehe 🙂

Opss!! bukan nak cerita pasal kartun yea, nak cerita pasal Tajuk entry atas tu, lately ramai sangat yang bertanya kat mana Yan amik Themes nie, dan kat mana nak amik Themes yang mesra SEO. Ramai rupanya admire ngan Themes nie..ihik 🙂

Ok sebenarnya Themes nie adalah Themes mesra SEO, memang Yan boleh tengok perbezaan sebelum dan selepas guna Themes nie, kalau sebelum nie Yan mementingkan Themes yang cantik dan cun saje tapi tidak sekarang, buat apa Themes yang cantik-cantik bagai tapi kalau tak mesra SEO 🙂 betul tak kawan-kawan ku yang mementingkan trafik??

Inilah dia Themes yang sebenarnya sebelum Yan edit bagai kat Themes nie, mula-mula memanglah tak minat langsung dengan Themes nie, kosong gitu takde apa-apa yang menarik, tapi disebabkan Themes tersebut adalah Themes mesra SEO, Yan terpaksalah jugak guna dan edit sikit-sikit apa yang patut untuk themes tersebut kelihatan lebih menarik lagi 🙂

Continue reading “Themes Mesra SEO sebelum dan selepas di transformasi”