Maaf atas kesulitan untuk mengakses blog ini

Salam buat semua. Yan minta maaf kat korang atas kesulitan untuk mengakses laman blog ini, ini kerana seperti yang telah Yan pernah tulis dalam blog sebelum ini, Pihak Hosting akan melakukan kerja2 memformat server.

Syukurlah blog ini telah pun selamat di backup, hehe..nasib baik takde posting yang hilang..kalau tak nangis wooo…hahaha…*sampai camtu pulak…kikiki*

Buat kengkawan yang join contest cabutan bertuah, jangan risau Yan akan terjah korang balik ok. Ini disebabkan keadaan masa yang agak bizi disiang hari. hehehe….biziiii dengan kerja-kerja rumah tangga…

Psttt!!! harap-harap server tak down lagi selepas ini…Amin….

Perkembangan terkini Trafik blog sejak self hosted

Salam all…minggu nie blogging time Yan memang terganggu dek Server yang selalu down, nie sebab pihak hosting sedang melakukan kerja2 terknikal, so blogwalking pun memang kurang, klik2 apatah lagi..huhuhu. So Yan nak sharekan Trafik Yan untuk 3 hari nie.

Ramai tak visitor yanmie?? ahaks..

Yang nie counter stats pada January 13, so baru nak masuk 3 hari guna Plugin nie…

Aksi panas mat rempit kat hotel nie masih ada jugak yang cari yea..hehehe

Kiraan terkini semasa Entry nie di Taip

Visit Per day (3 hari pnya stats)

Adeh…ramai jugak yg view guna IE, bawa2lah bertukar ke en.musang berjanggut..hehehe

Negara luar pun ada masuk gak..diorg faham ke tak bahasa rojak Yan nie…hehehe

Ini segala robot-robot yang datang meng-crawl blog Yan

robot2 nielah yang bekerja untuk memasukkan blog kita dalam enjin carian

Inilah dia keywords yang masuk Ke blog Yan melalui search enjin

psstt!! ramai jugak yang cari Yanmieonline.com yea..kikiki

wah tu dia…banyak hits dari CikMin…hehee…muuahhss kak! rajin betul akak gi blog Yan nie yea..kikiki

yea…nie jelah yang Yan sharekan dulu pasal Trafik yan 3 hari nie sejal guna hosting sendiri…ada apa2 info yang sharekan lagi nanti..okies…

Pssttt!!! minggu nie ramai yang komplen susah sangat nak masuk blog Yan. Maaf yea sebab kerja2 pihk server blum siap, so memang blog Yan nie akan kejap boleh buka kejap tak boleh (sever load tinggi), insyallah selepas nie blog akan stabil macam biasa…tp tulah Trafik pun turun…huhuhu..tgk jelah gambar2 atas tu…huhuhu

Server Down

Salam all….Harap maaf pada semua rakan-rakan yang tak dapat nk akses blog Yanmieonline.com. Ini disebabkan masalah dari Pihak Sepaku Hosting, So semua website yang host kat diorg x blh buka…huhuhu

Berikut Email yang Yan terima dari Sepaku Hosting semalam

Huhuhuhu….so harap maklum kalau lepas nie blog tak boleh buka itu bermakna pihak sepaku sedang menjalankan tugas-tugas mereka dalam memformat server.

Mohon maaf sekali lagi atas segala kesulitan yang dialami, Insyallah mudahan masalah dari pihak hosting dapat segera dapat di atasi.

Apa pun terima kasih pada rakan-rakan yang sudi berklik2 di blog kedai saya pagi tadi. Fuh…kalau tak memang mati kutu tak dapat buka blog..nnggee~~ klik2 guna Blog Kedai Yanmie pun jadilah…hehehe